Visie & Voor Wie

Visie
 
De mens wordt ongelukkig als er geen ruimte wordt ingenomen om zichzelf te worden. Men verliest de verbinding met zichzelf, de omgeving en het grotere geheel waar de mens onderdeel van uitmaakt. Ruimte om te worden wie je bent moet je leren en durven te nemen, door echt te zijn, door echt te worden, te gaan staan waar je voor staat en tegelijkertijd rekening te houden met de ander. Wij geloven dat je kan leren te leven vanuit je kern op alle levensterreinen. Vanuit vertrouwen, in verbinding en in liefde. 
 
Voor wie? 
 
De opbouw van psychische problematiek bij mannen is vaak anders dan bij vrouwen. Psychologische Praktijk Terugverbinding heeft er daarom voor gekozen zich te richten op behandeling van mannen die te maken hebben met somberheid, identiteitsproblemen, angsten, dwanghandelingen, relatieproblemen, moeite met grenzen aangeven, problemen met seksualiteit, agressie, verslavingen, worden aangesproken op ‘narcistisch gedrag’ of gewoon het gevoel hebben vast te lopen. De behandelaar put naast zijn achtergrond als psycholoog en zijn jarenlange ervaringen met het werken met mannen ook uit zijn eigen ervaringen. 
 
Voor de behandeling van vrouwen vanuit dezelfde visie verwijzen we je graag door naar Psychologiepraktijk Sonia Nafie. Zij werkt sinds 2013 samen met ons en is gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen.
 
Als je twijfelt of we iets voor je kunnen betekenen ben je altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.